Λύσεις Μηχανογράφησης απο την Arebas Technology

Οι λύσεις που προσφέρουμε οδηγούν σε αποτελέσματα όπως:

 • Αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους
 • Βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της επιχείρησης
 • Την αύξηση της αποτελεσματικότητάς μέσω απλοποίησης διαδικασιών και ταχύτητας διεκπεραίωσης αυτών
 • Την αξιοποίηση στο μέγιστο των διαθεσίμων πόρων

Οι ανάγκες των επιχειρήσεων που μπορούν να καλυφθούν αφορούν:

 • Τη δυνατότητα παροχής σε όλους τους εργαζομένους και συνεργάτες ολοκληρωμένης και ασφαλούς πρόσβασης στις επιχειρηματικές πληροφορίες και εφαρμογές.
 • Την άμεση αξιολόγηση και αξιοποίηση των διαθέσιμων πληροφοριών για ταχύτερη λήψη αποφάσεων
 • Την πλήρη αξιοποίηση του Internet ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν στο νέο web based περιβάλλον
 • Την απλοποίηση των διαδικασιών στις μηχανογραφικές τους υποδομές
 • Την ανάγκη για αξιοποίηση των πιο πρόσφατων εκδόσεων τεχνολογικών συστημάτων με σκοπό την βελτίωση της λειτουργικότητάς τους

Συνεργάτες

Γιατι Arebas Technololy?

Η ομαλή λειτουργία της μηχανογράφησή σας εξαρτάται άμεσα από τις υποδομές. Η χρήση και προμήθεια των σωστών υλικών, η εγκατάσταση βάση προδιαγραφών, οι μετρήσεις και η πιστοποίηση σωστής λειτουργίας, εξασφαλίζουν την επένδυση σας σε Hardware και Software.

Η μελέτη και επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων (Hardware), σύμφωνα με την εργασία και τον όγκο δεδομένων που θα διαχειριστούν, είναι μια σοβαρή εργασία που γίνεται από τους πιστοποιημένους μηχανικούς μας.
Έτσι εξασφαλίζουν ότι τα προγράμματα και οι εργασίες που θα χρησιμοποιήσετε, λειτουργούν αξιόπιστα με ταχύτητα και ασφάλεια.

Έχοντας πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα έργα, αναλαμβάνουμε:

 • Την μελέτη και υλοποίηση του δικτύου της εταιρείας σας, ενσύρματο ή ασύρματο,
 • Την σύνδεση κτιρίων ή υποκαταστημάτων σε άλλες πόλεις ή/και χώρες,
 • Την μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και επίβλεψη του Computer room, με τα υλικά που απαιτούνται όπως rack, switch, οπτικές ίνες, δομημένη καλωδίωση, κλπ.
 • Την πιστοποιημένη μελέτη και σχεδίαση, σε συνεργασία με ηλεκτρολόγους, δομημένης καλωδίωσης.
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και καταξιωμένες εταιρείες από την Διεθνή και Ελληνική αγορά, όπως LENOVO, HP, DELL, Microsoft, κλπ., πάντα με την εγγύηση του επίσημου κατασκευαστή (από τον οποίο έχουμε συνήθως και την πιστοποίηση), σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρηση σας, με γνώμονα την ιδανική σχέση κόστους προς απόδοση, με υπηρεσίες εγκατάστασης, παραμετροποίησης και πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Λύσεις Hardware

Helpdesk

To πρώτο στάδιο υποστήριξης των πελατών αποτελεί το Help Desk. Κύριος στόχος η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του πελάτη με τις υπηρεσίες της  Arebas  είτε ON SITE SUPPORT ,με  κατ’ αποκοπή ή μέσω Συμβολαίου υποστήριξης  (SLA)

Ασφάλεια

Η ασφάλεια όσον αφορά την πληροφορία και τα πληροφοριακά συστήματα που την διαχειρίζονται αποτελούσε ένα από τα κυριότερα σημεία επικέντρωσης της Arebas πριν ακόμα τα προβλήματα ασφαλείας αποκτήσουν ευρεία δημοσιότητα.

Υποστήριξη

H Arebas  διαθέτει πιστοποιημένο τμήμα υποστήριξης υλισμικού (Hardware). Η πιστοποίηση παρέχεται από τους κατασκευαστές Hardware. Ακολουθούμε και τις διαδικασίες  κατά το πρώτυπο ISO 9001:2000.

Δίκτυα

Η Arebas σχεδιάζει και υλοποιεί δίκτυα υπολογιστών για επιχ/σεις με ανάγκη για πολλές θέσεις εργασίας.

VPN, Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα

Η Arebas συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους ISP στην Ελλάδα παρέχει υπηρεσίες διασύνδεσης στους πελάτες της

Servers

Η Arebas έχοντας εμπειρία στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σύνθετων Πληροφοριακών συστημάτων διαθέτει τα στοιχεία εκείνα που της επιτρέπουν να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης του συνόλου των υπολογιστικών συστημάτων της σύγχρονης αγοράς.

Υπολογιστές & Περιφερειακά

Η Arebas διαθέτει πλήρη σειρά Υπολογιστών και περιφερειακών γνωστών εταιρειών όπως: Υπολογιστές , Εκτυπωτές ,UPS και πολλές άλλες περιφερειακές λύσεις

Διαχείριση Υπολογιστικών Συστημάτων

Η Arebas χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό από κορυφαίους κατασκευαστές και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από λειτουργικές πλατφόρμες και εφαρμογές.

Contact Us